BUN VENIT LA ONE OUTLET!

Vă mulțumim că folosiți produsele noastre. ONE OUTLET este o  firma romaneasca,ce comercializeaza produse de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, de la branduri renumite din intreaga lume. Acești Termeni și condiții si utilizarea acestei platforme sunt guvernate de legile din Romania. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusiva asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor și condițiilor/sau Continutul platformei sau in cazul disputelor in care acești Termeni și condiții si/sau această platformă vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute, în conformitate cu legislația românească și europeană în vigoare.

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

PROPIETATEA CONȚINUTULUI

Platforma și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al ONE OUTLET CONCEPT SRL.

Este interzisa utilizarea oricarui Continut fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. Va informam ca ONE OUTLET CONCEPT SRL isi va asigura si impune recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata.

UTILIZAREA PLATFORMEI

ONE OUTLET CONCEPT SRL acorda permisiunea de a utiliza platforma în următoarele conditii:

Puteti descarca Continutul, însa doar pentru folosul personal și ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al ONE OUTLET CONCEPT SRL.

Este interzis sa folositi Platforma pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. De asemenea, este interzisă orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza platforma, ori instrumentele electronice de plată. Orice acțiune de acest tip se va considera tentativă de fraudare și ONE OUTLET CONCEPT SRL va sesiza imediat organele de cercetare penală.

ONE OUTLET CONCEPT SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice solicitare sau sentinta judecatoreasca prin care se cere societatii ONE OUTLET CONCEPT SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel.

Este interzis sa utilizati Platforma in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

CONFIDENȚIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Platformă, prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Notificarea Privind Confidențialitatea (Accesul se face prin platformă la prima accesare a platformei) și în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date și a REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

LIPSA GARANȚIILOR ȘI EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Întreg conținutul acestei Platforme poate fi modificat oricând și oferit ca atare, fără a se oferi nicio garanție de niciun fel. Utilizarea acestei platforme este în totalitate pe contul dumneavoastră, ONE OUTLET CONCEPT SRL nu este răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte rezultate în urma utilizării platformei, cum ar fi, dar fără a se limita la prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii platformei precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe platformă.

FRAUDA

ONE OUTLET CONCEPT SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

ONE OUTLET CONCEPT SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele ONE OUTLET CONCEPT SRL.

Clientul va informa ONE OUTLET CONCEPT SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

ONE OUTLET CONCEPT SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

Comunicarile realizate de catre ONE OUTLET CONCEPT SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul ONE OUTLET CONCEPT SRL. ONE OUTLET CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

– de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

– de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre ONE OUTLET CONCEPT SRL catre Client

– de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

– de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre ONE OUTLET CONCEPT SRL catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

REVIZUIREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

ONE OUTLET CONCEPT SRL poate, În orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acești Termeni și condiții prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii și condițiile actualizate.

CONTACT

ONE OUTLET CONCEPT SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite ONE OUTLET CONCEPT SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea ONE OUTLET CONCEPT SRL de a contacta Clientul.

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate ONE OUTLET CONCEPT SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului si ONE OUTLET CONCEPT SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea ONE OUTLET CONCEPT SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

ONE OUTLET CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

COMANDA, POLITICA DE FACTURARE, PLATI SI LIVRARE

Comanda

CONTRACTUL („Contractul”) DINTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI ONE OUTLET CONCEPT SRL VA ÎNCEPE DE LA MOMENTUL ÎN CARE COMANDA DUMNEAVOASTRĂ ESTE ACCEPTATĂ ÎN MOD EXPRES DE CĂTRE NOI ȘI VEȚI PRIMI O NOTIFICARE DE CONFIRMARE A LIVRĂRII. Dacă nu vă acceptăm oferta, iar din contul dumneavoastră au fost retrase deja fonduri, acestea vă vor fi rambursate integral.

Pentru a plasa o comandă, trebuie să urmaţi procedura online de cumpărare şi să daţi clic pe „Confirmare comanda”. După aceea, veţi primi un e-mail de la noi prin care se confirmă primirea comenzii dumneavoastră. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi, iar noi vom confirma acceptarea trimiţându-vă un e-mail de confirmare a expedierii produsului. Contractul dintre noi privind cumpărarea unui produs se încheie numai atunci când vă trimitem Confirmarea de livrare.

Contractul se va referi numai la acele produse enumerate în Confirmarea de livrare. Nu vom avea obligaţia de a livra niciun alt produs care ar fi putut face parte din comanda dumneavoastră, până când nu este confirmată expedierea produsului respectiv printr-o Confirmare de livrare separată.

Disponibilitatea produselor

Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea produselor respective. Vă informăm că din motive tehnice ce țin de arhitectura platformei se poate, în situații excepționale, să existe o întârziere în actualizarea informației afișate privind disponibilitatea produsului pe stoc. În acest sens, în eventualitatea în care apar dificultăţi de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, ne rezervăm dreptul de a vă informa cu privire la produse înlocuitoare de calitate şi valoare egale sau superioare, pe care le puteţi comanda. Dacă nu doriţi să comandaţi aceste produse înlocuitoare, vă vom rambursa orice sume de bani pe care le-aţi plătit.

Rezervarea dreptului de selecție a comenzilor și refuzul preluării comenzii

Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs de pe acestă platformă  în orice moment, fără explicații sau notificări prealabile, şi/sau de a elimina sau modifica orice material sau conţinut de pe acestă platformă. Echipa ONE OUTLET depune toate eforturile pentru a satisface toți clienții și pentru a le veni în ajutor, însă sunt situații excepţionale în care ne rezervăm dreptul de a refuza prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii şi ne rezervăm dreptul de a proceda astfel în orice moment considerăm că circumstanțele le impun.

Nu vom avea nicio răspundere faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru neprelucrarea unei comenzi după ce v-am trimis mesajul de Confirmare a comenzii, dvs, doar ”confirmarea expedierii” fiind cea care va asigură de expedierea produselor comandate.

Livrarea

Sub rezerva disponibilității produselor pe stoc, cu excepţia cazurilor în care există circumstanţe extraordinare, vom depune toate eforturile pentru a finaliza comanda dumneavoastră cu produsul/produsele solicitate în Confirmarea de livrare în intervalul de timp specificat în prezentul document. Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din motive cum ar fi personalizarea produselor, apariţia unor circumstanţe neprevăzute sau zona de livrare. Dacă, dintr-un anumit motiv, nu putem respecta data de livrare, vă vom informa cu privire la această situaţie şi vă vom oferi opţiunea de a menţine comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume plătite.

Vă rugăm să reţineţi că nu livrăm în zilele de sâmbătă şi duminică (doar in cazuri exceptionale, in zilele de sambata; in acest caz trebuie sa ne contactati telefonic).

În sensul prezenţilor Termeni, se consideră că „livrarea” a avut loc sau se consideră că a fost „livrată” comanda atunci când dumneavoastră intraţi sau o parte terţă desemnată de dumneavoastră intră în posesia fizică a bunurilor, lucru demonstrat de o semnătură de primire a comenzii la adresa de livrare convenită.

Livrarea se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastra in 1-5 zile lucrătoare. Costul  transportului este de 25 lei, in zonele de acoperire a firmei de curierat Fan Courier. Va rugam sa verificati lista de acoperire inainte de a plasa comanda. Aceasta lista este disponibila pe www.fancourier.ro.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dvs este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 3 zile, dupa care revin la Expeditor.

În această situație, vom considera că doriţi să anulaţi Contractul, iar acesta va fi tratat ca reziliat. Ca urmare a rezilierii Contractului, vă vom rambursa toate plăţile primite de la dumneavoastră (cu excepţia oricărui cost adiţional rezultat din metoda de livrare).

Vă rugăm să reţineţi că transportul care derivă din rezilierea Contractului poate presupune un cost adiţional şi vom avea dreptul de a vă transfera acest cost dumneavoastră. În situația în care clientul a plasat o comandă pe platforma (www.oneoutlet.ro) cu plata ramburs iar pachetul nu a putut fi livrat pentru că destinatarul nu a răspuns, ori adresa a fost greșită și pachetul s-a întors la expeditor, la următoarea comandă plasată de către același client, opțiunea de plata ramburs nu va mai fi posibilă. Ne rezervăm dreptul de a-i solicita clientului, după un astfel de eveniment, să achite contravaloarea coletului prin ordin de plata anterior livrării coletului.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta.

Preț

Preţul fiecărui produs va fi cel menţionat pe platformă, cu excepţia cazului în care există o eroare evidentă. Cu toate că avem grijă să ne asigurăm că toate preţurile indicate pe platforma noastră sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare de preţ la oricare produs(e) din comanda dumneavoastră, vă vom informa cât mai curând cu putinţă şi vă vom oferi opţiunea de a reconfirma comanda la preţul corect sau de a o anula. Dacă nu vă putem contacta, comanda va fi tratată ca anulată şi, dacă aţi plătit deja produsul (produsele), vă vom rambursa întreaga sumă plătită.

Nu avem nicio obligaţie să vind

moment, însă nicio schimbare potenţială nu va afecta vreo comandă pentru care a fost trimisă deja o Confirmare a comenzii, excepție făcând situația de mai sus.

După ce aţi selectat toate articolele pe care doriţi să le cumpăraţi prin adăugarea lor în coşul dumneavoastră, următorul pas este să parcurgeţi procesul de finalizare a comenzii şi să efectuaţi plata.

GARANŞII ŞI POLITICA DE RETURNARE

Returnarea unui produs se poate face în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie trimiți formularul de retur pnă cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ridicării, fie duci produsul in showroom-UL ONE OUTLET. Taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre client.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

în termen de cel mult 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract. Vă vom rambursa sumele utilizând aceeaşi metodă de plată pe care aţi utilizat-o dumneavoastră pentru tranzacţia iniţială, excepție făcând situațiile în care ați solicitat plată ramburs. În cazul plății ramburs vă vom returna sumele exclusiv prin ordin de plată în contul bancar indicat de dvs.

Contravaloarea produsului/produselor va fi returnata către dvs. in maximum 10 zile de la primirea produsului și verificarea stării acestuia. Produsele purtate, pătate sau cu semne de deteriorare vor fi refuzate de la retur.

Veţi trimite înapoi sau livra bunurile sau le veţi preda în showroom-ul ONE OUTLET sau curierului trimis de către noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în termen de cel mult 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea din prezentul Contract. Termenul este respectat dacă trimiteţi înapoi bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Dacă nu ne predaţi bunurile în showroom-ul ONE OUTLET sau dacă nu trimiteţi produsele înapoi prin intermediul unui curier trimis de către noi, veţi suporta costurile directe.

La retur, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi și în cutia în care au fost livrate.

Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Returnări de produse defecte

În cazul în care consideraţi că produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat telefonic sau prin intermediul poștei electronice ca să vă oferim instrucţiuni.

Puteţi returna produsul în showroom-ul ONE OUTLET sau îl puteţi înmâna unui curier trimis de noi.

Odată ce primim produsul returnat, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea (dacă acesta există) printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Rambursarea sau înlocuirea va avea loc cât mai curând cu putinţă şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care v-am confirmat printr-un e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform.

ONE OUTLET CONCEPT 

LIMITAREA RASPUNDERII FURNIZORULUI

Cu excepţia situaţiei în care se specifică în mod expres contrariul în aceşti Termeni, răspunderea noastră în legătură cu orice produs cumpărat prin intermediul platformei noastre este strict limitată la preţul de cumpărare al produsului respectiv.