INFORMAȚII LIVRARE :

LIVRAREA COMENZILOR IN BUCURESTI SI IN TARA (24-72H)

SE REALIZEAZA PRIN FIRMA DE CURIERAT RAPID , FAN COURIER  CAZ IN CARE PRODUSELE AJUNG LA DVS. INTRE 24 ORE, IN LOCALITATILE FARA KM SUPLIMENTARI SI 72 ORE, (ATENTIE ! DUMINICA CURIERUL NU FACE LIVRARI ! POT FI SITUATII IN CARE TERMENUL DE LIVRARE SA DEPASEASCA ACESTE TERMENE, VA RECOMANDAM SA URMARITI STADIUL LIVRARII ! ), URMAND CA DVS. SA ACHITATI VALOAREA COMENZII LA DESTINATIE (RAMBURS).

NOTA: IN CAZUL IN CARE DORITI CA PRODUSELE COMANDATE SA FIE EXPEDIATE PRIN CURIERAT RAPID PREFERAT DE DUMNEAVOASTRA, VA RUGAM SA FACETI COMANDA ONLINE SELECTAND LIVRAREA PRIN CURIERAT RAPID IAR LA OBSERVATII SPECIFICATI CURIERUL PREFERAT.

 

LIVRAREA SE FACE PRIN FAN COURIER NUMAI PE TERITORIUL ROMANIEI, IN TERMEN DE MAXIM 1-3 ZILE LUCRATOARE DE LA PLASAREA CU SUCCES A COMENZII, LA ADRESA SPECIFICATA DE DUMNEAVOASTRA.

IN CAZUL UNEI FORTE MAJORE LIVRAREA POATE INTARZIA. VA RUGAM SA FOLOSITI ADRESA LA CARE PUTETI FI GASITI INTRE ORELE 09:00 - 18:00, IN ZILELE LUCRATOARE, LIVRARILE EFECTUANDU-SE DOAR IN ACEST INTERVAL ORAR.

○   TARIFUL PER COLET ESTE DE 25 DE LEI IN ȚARĂ.

○  COST SUPLIMENTAR ( PLIC,COLET / KM ) - 0,80 LEI + TVA IN CAZUL EXPEDITIILOR EFECTUATE IN ALTE ORASE DECAT CELE CUPRINSE IN LISTA ORASELOR IN CARE PRESTATORUL ARE COLABORATORI ( BUCURESTI )

ATENTIE: NE REZERVAM DREPTUL DE A NU MAI EXPEDIA COMENZI PERSOANELOR CARE NU SI-AU INDEPLINIT OBLIGATIILE PECUNIARE SAU DE ALTA NATURA FATA DE ONEOUTLET.

COMENZILE SUNT PROCESATE SI LIVRATE DE LUNI PANA SAMBATA, CU EXCEPTIA SARBATORILOR LEGALE.

COMENZILE PRIMITE DUPA  ORA 16:00 VOR FI PROCESATE SI EXPEDIATE IN ZIUA URMATOARE.

COMENZILE PRIMITE VINEREA, DUPA ORA 16:00, NU VOR FI PROCESATE PANA SAPTAMANA VIITOARE, LUNI. DACA AVETI NEVOIE DE PRODUSE IN REGIM DE URGENTA, VA RUGAM SA NE CONTACTATI TELEFONIC LA NUMARUL 0749147171.

TERMENUL DE LIVRARE INCEPE ODATA CU PRIMIREA EMAIL-ULUI DE CONFIRMARE A EXPEDIERII COMENZII. ONEOUTLET NU SE FACE RESPONSABILA PENTRU INTARZIERILE NEPREVAZUTE. EXCEPTAND CAZURILE DE FORTA MAJORA, COMENZILE VOR FI LIVRATE IN MAXIM 1-3 ZILE LUCRATOARE DE LA DATA PLASARII COMENZII. DIN MOTIVE DE SECURITATE, SE SOLICITA SEMNAREA ORDINULUI DE LIVRARE A COMENZII. NU SE FAC LIVRARI CATRE CASUTE POSTALE SI OFICII POSTALE.

VA RUGAM SA VERIFICATI, LA LIVRARE, CONFORMITATEA COMENZII: NUMARUL DE CUTII, INTEGRITATEA PACHETULUI, CORESPONDENTA CODULUI DE LIVRARE CU CEL DIN COMANDA. VA RUGAM SA SEMNALATI ORICE LIPSA A CONFORMITATII, IN SCRIS, ATAT IN DOCUMENTATIA FIRMEI DE CURIERAT, CAT SI PE ADRESA CONTACT@ONEOUTLET.RO. DACA PRODUSUL PRIMIT ESTE DETERIORAT, SE RECOMANDA RETURNAREA LUI IN STAREA INITIALA, FARA A-L UTILIZA SI FARA A DESPRINDE ETICHETELE.

PIERDEREA SAU DETERIORAREA PRODUSELOR COMANDATE PE WWW.ONEOUTLET.RO TRECE IN RESPONSABILITATEA DUMNEAVOASTRA, ODATA CU SEMNAREA DOCUMENTELOR DE TRANSPORT.

 INFORMAȚII RETUR :

 

IN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE.

PRODUSELE ACHIZITIONATE POT FI RETURNATE CONFORM LEGILOR IN VIGOARE, IN SPETA O.G. 34/2014 (CU TOATE COMPLETARILE ULTERIOARE ALE ACESTEIA).

PENTRU INCHEIEREA SI EXECUTAREA CONTRACTELOR LA DISTANTA CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 14 ZILE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.

PRODUSELE SE POT RETURNA IN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE CU CONDITIA INTEGRITATII ACESTORA. NU VOR FI ACCEPTATE DECAT PRODUSE CE NU PREZINTA ZGARIETURI SAU DEFECTE FIZICE DE ORICE NATURA, CARE SUNT INSOTITE DE TOATE ACCESORIILE/ETICHETELE SI AMBALAJELE ORIGINALE.

VOM ACCEPTA NUMAI PACHETELE CARE AU TAXE DE TRANSPORT PREPLATITE.

PRODUSUL RETURNAT TREBUIE ASIGURAT LA VALOAREA LUI REALA PRIN TRANSPORTATOR, FOLOSINDU-SE ACELASI SERVICIU DE TRANSPORT CU CARE S-A FACUT EXPEDIEREA. CONFIRMAREA DE PRIMIRE ESTE OBLIGATORIE.

RETURNAREA CONTRAVALORII COMENZII SE VA FACE IN CEL MULT 14 DE ZILE DE LA DATA DENUNTARII IN SCRIS A CONTRACTULUI. SUMA INAPOIATA CAT SI CONDITIILE DE RETURNARE NU INCLUD CHELTUIELILE DE TRANSPORT DE RETUR.

O.G. 34/2014 SE APLICA DOAR CONSUMATORULUI DEFINIT CA ORICE PERSOANA FIZICA CARE ACHIZITIONEAZA, UTILIZEAZA SAU CONSUMA PRODUSE ORI BENEFICIAZA DE PRESTAREA UNOR SERVICII, IN AFARA ACTIVITATII SALE PROFESIONALE, IN BAZA UNUI CONTRACT INCHEIAT CU UN COMERCIANT.